Hvad hvis en ukendt enhed forbindes til dit hjemme wi-fi-netværk

Hvis en ny enhed forbindes til dit hjemme wi-fi-netværk, kan du gøre følgende:

Hvis du ikke ved, hvem der bruger den nye enhed, kan du trykke på Vis mig hvordan i afsnittet Sådan beskytter du dit wi-fi hjemmenetværk. Dette vil sende dig videre til Kaspersky Knowledge Base, hvor du kan lære at sikre dit hjemme wi-fi-netværk mod uventede gæster.